Wij werken samen met


Slond Letselschade Expertise | meer dan 30 jaar ervaring met letselschaderegeling

De grondlegger van het familiebedrijf Slond Letselschade Expertise was de heer Nico Slond. Al vanaf de jaren ’60 werkzaam in de schadeverzekeringen bij de verschillende grote verzekeringsmaatschappijen en vanaf 1993 gestart met zijn eigen letselschaderegelingsbureau in Hoorn, Noord-Holland. Met zijn enorme kennis, ervaring, vakmanschap en pragmatische denkwijze een welbekende verschijning in “schaderegelingsland”.

Zijn zoon Mark Slond is vanaf 1995 werkzaam bij het bureau en na diverse vakopleidingen en interne en externe training al spoedig in diens voetsporen getreden. Sinds het (tgv medische fout) overlijden van zijn vader (2009) leidt Mark onze organisatie met evenveel empathie, inspiratie en bevlogenheid als zijn vader.

Wij streven ernaar voor u de zakelijke en juridische zorgen zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat u zich vooral kunt bezighouden met uw herstel. Uiteraard onderhouden wij hierover veelvuldig contact met u. Wij horen vaak van onze klanten dat dat precies is wat zij willen en heeft dan ook vooral als doel u met de best mogelijke regeling schadeloos te laten stellen, zodat u zich weer kunt bezighouden met uw toekomst.

Omdat wij een kleine organisatie zijn (<10 werknemers) met daardoor de zogenaamde “korte lijnen” is iedereen erg betrokken en is onze organisatie voor u zeer toegankelijk, helder en open. Wij voldoen zo ook aan de wens van de brancheorganisaties zoals het Nederlands Instituut Schaderegelaars (NIS), De Letselschade Raad en het Keurmerk Letselschade en conformeren ons aan de Gedragscode Behandeling Letselschade.