Ervaringen van klanten

Ik ben tevreden over het contact met zowel Mark, als met zijn team op kantoor. ik vond het heel frustrerend dat de dader zijn schuld niet wilde erkennen, Ook de aansprakelijke verzekeraar was daar wat laks in naar mijn mening, want het was gewoon een duidelijk verhaal. En ook heeft de dader nooit de moeite genomen om contact met mij te zoeken en wat dan ook nu niet meer hoeft. Ik vind dat Mark goed heeft bemiddeld tussen mij en de aansprakelijke verzekeraar en ben tevreden met de afwikkeling. Verder ben ik blij dat ik van het ongeval niets ernstigs aan heb overgehouden.

P.S. te E.

Auto-Ongeval | Goede bemiddeling tussen slachtoffer en verzekeraar

Ik ben erg blij dat ik Slond Letselschade Expertise na mijn ongeval had ingeschakeld. De zaak is op een juiste manier afgewikkeld en ik heb mijn leven weer kunnen oppakken.

B.E. te Z.

Whiplash | Ik heb mijn leven weer kunnen oppakken.

Het is inmiddels ruim vier jaar terug, dat ik een auto ongeluk heb gehad. Al die tijd heeft de heer Mark Slond (en medewerksters) mij begeleid met alle vraagstukken die op mijn pad kwamen. Deze begeleiding was de hele tijd duidelijk, behulpzaam en informatief.
Ook kon ik altijd op hem rekenen. Hij belde of mailde altijd gelijk terug, zodat het probleem direct kon worden opgelost. Dat wil wat zeggen, want in die vier jaar is er heel veel gebeurd. Hij is dus voor mij al die tijd een grote steun geweest en heb daarvoor ook heel veel waardering.
De afhandeling heeft inmiddels plaats gevonden en dit is naar alle tevredenheid gebeurd. Hij heeft er uitgehaald, wat er inzat. Zijn inzet en bekwaamheid zijn dus heel belangrijk geweest tijdens het hele proces.

Auto-Ongeval | Ik kon altijd op hem rekenen en de afhandeling is naar alle tevredenheid afgerondmw G.H.

Omdat ik namens de familie en in het bijzonder onze dochter toch onze waardering wil uitspreken doe ik dat hierbij schriftelijk. Dat is ook voor het nageslacht leuker. En waardering hebben wij. Heel veel waardering zelfs. Wij zijn niet vergeten dat u ondanks mislukte pogingen van anderen deze zaak op u wilde nemen. Daar bleef het niet bij, ook de behandeling van de zaak en het contact tussen u en ons zijn uiterst bekwaam verlopen, voorzover wij dat als leken kunnen vaststellen. Natuurlijk zouden we de zaak het liefst, als het in ons vermogen lag weer terugdraaien. Terugdraaien naar de situatie van vóór het ongeval. Tenslotte is geld maar geld! Nu de zaak is afgerond kijken we terug op een prettige samenwerking met u die heeft geleid tot een prachtige uitkering, waar onze dochter mee verder kan. Heel veel dank daarvoor en onze onuitsprekelijke waardering.

Minderjarige met letselschade | Behandeling van de zaak en het contact uiterst bekwaam verlopenfam. A. te H.

4 Jaar geleden heb ik een whiplash opgelopen. Al snel heb ik Slond Letselschade Expertise ingeschakeld om mijn zaken te behartigen. Mark heeft mij goed begeleid en geholpen. Vanaf het moment dat ik hem ingeschakeld heb, ben ik geen moment meer onzeker geweest over wat wel of niet te doen. Dat was erg prettig. Nu is mijn zaak naar tevredenheid afgerond.

Whiplash | Ik ben erg goed geholpenmw. A. te A.

Langs deze weg hartelijk bedankt voor alle support, alle last is van mijn schouders gevallen en het heeft mij enorm geholpen om verder te kunnen gaan met mijn leven!

Fiets-Ongeval | Ik kan weer verder met mijn levenmw. G. te R.