Meer weten over: Letsel opgelopen tgv motorongeval?

Je leest en hoort het, helaas, bijna dagelijks in de media: “”…motorrijder ernstig gewond na verkeersongeval…

Een motorongeval zorgt altijd voor een flinke shock. Ten eerste voor het slachtoffer, maar ook voor diens familie en vrienden. Laat staan als het ongeval ook nog eens ernstig letsel heeft veroorzaakt. Naast uw lichamelijke toestand spelen er ook een heleboel emoties een rol.
In deze situatie komen er ook nog allerlei praktische en administratieve zaken en veel vragen op u af. Waar kan ik mijn schade verhalen? Waar heb ik nu allemaal recht op?

Is u een motorongeval overkomen? Door toedoen van een ander? Heeft u letsel(schade) opgelopen? Is de veroorzaker aansprakelijk en heeft hij/zij/de verzekeraar de aansprakelijkheid erkend? Dan is het bij de wet geregeld dat u recht heeft op een schadevergoeding.
U kunt denken aan: Materiële schade, Medische kosten, Reiskosten, Huishoudelijke hulp, Smartengeld, Tuinhulp, Extra kinderopvang of naschoolse opvang, Revalidatiekosten, Aanschaf hulpmiddelen en alle overige kosten die direct veroorzaakt zijn door uw letsel.

Ook wanneer u nabestaande(n) bent van een slachtoffer van een motorongeval? In deze dramatische tijd die u treft, weet dan dat ook de partner en/of de kinderen van het slachtoffer aanspraak maken op schadevergoeding. Het is verstandig om direct juridische hulp in te schakelen bij letselschade. Wij helpen u graag verder in deze moeilijke tijden.

U zult zich zelf vooral bezig willen houden met uw herstel, dus laat ons uw belangen behartigen voor de beste schadeafwikkeling.

Belangrijke Tips bij Letselschade na een motorongeval:

  • Noteer de persoonsgegevens van de tegenpartij.
  • Noteer gegevens van getuigen.
  • Bel de politie om melding te maken van het ongeval.
  • Vul samen met de tegenpartij een Europees schadeformulier in.
  • Maak foto’s van de situatie ter plaatse, ook van remsporen/glassplinters.
  • Bezoek altijd na een ongeval dezelfde dag een (huis)arts.

Bent u slachtoffer van een motorongeval? CHECK JE RECHT! en stel uw vraag direct en geheel vrijblijvend via 0229-295965 of via het antwoordformulier naar info@slond.nl